De fietsende tolk

Kijk ook eens op Instagram

Als je werkplek en je woonplek binnen dezelfde postcodegebied vallen, dan is de keuze om naar je werk per fiets te gaan misschien vanzelfsprekend. Of tenminste logisch. Een freelance tolk heeft deze luxe meestal niet. Mijn ‘werkvloer’ strekt van Breda tot Venlo en van ’s-Hertogenbosch tot Maastricht. Toch stap ik dagelijks op mijn trouwe tweewieler en trap ik richting de volgende opdracht. Omdat het KAN!

Onderweg ben ik natuurlijk ook regelmatig te zien in de trein, maar elke dag opnieuw bewijs ik dat je ook zonder de auto bijna overal kunt komen.

En jij? Heb jij er ooit serieus over nagedacht om je auto te laten staan en verder fietsend door het leven te gaan? Waarom zou je? Dit is wat je wint:

  • Gezonde portie beweging
  • Meer contact met de natuur
  • Filevrij reizen
  • Nooit een parkeerplaats zoeken
  • Flinke besparing op parkeerkosten
  • Zonodig extra werktijd in de trein
  • Geen extra werktijd nodig? Dan heb je extra tijd om een boek te lezen
  • En last but not least: Eindelijk kun je onthaasten!